Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


MOLNEN DRIVER UNDAN

 

molnen driver med mig

de skingrar sig för mig

de ger mig solen idag

jag blir ledsen och glad

 

jag når inte hela vägen ut

minns magnoliaknopparna




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-05-26 16:52



Bookmark and Share


  Respons VIP
Jag tar med mig magnoliaknopparna och kastanjeblommen och en dikt som jag tolkar som att det är svårt att nå ut och ta till sig all den skönhet som naturen ger just nu.
2020-05-29

  KattenKin VIP
Fin känsla i den här och bilderna fastnar på näthinnan. Bra!
2020-05-29

  Max Poisé VIP
vackert, fast inte sorgligt tycker jag, snarare finns en inbyggd längtan här...
2020-05-26

    Lena Staaf VIP
Vackert och sorgligt.
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP