Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ömtåligt hjärta

Jag gav er mitt hjärta.
Det var skört och fullt med sprickor.
Nu känner jag att något har gått sönder i mig.
Det gör så fruktansvärt ont.
Och jag vet inte hur jag återställer det.




Fri vers av Salut Lellan
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-14 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salut Lellan
Salut Lellan