Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRÅN SOMMABYGD TILL VÄTTERSTRAND

Från Sommabygd till Vätterstrand

och Östan och Västan ån

Jag är ju hälften östgöte

Min far kom därifrån

Resterande är upplänning

ifrån Älvkarleby

Till ursprunget och barndomen

min tanke nu vill fly

 

LARZ GUSTAFSSON 6/7 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2020-07-06 10:05



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Ursprung och barndomsminnen
2020-07-07

  Koloristen
Leve hembygden!
2020-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP