Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLYKTFÖRSÖK - tanka

En vilsen fjäril

fladdrande vita vingar

flykt mot okänt mål

bleka  solstrålar skymtar

tar strid mot regntunga moln




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-07 18:17



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Tänkvärda rader
2020-09-08

  ULJO
Så storslaget och tankeväckande. Strålande
2020-09-07

  Kajan VIP
Utsatthet är den kvardröjande känslan, och mod. En så passande lätthet i beskrivningen. Gillas!
2020-09-07

  Marita Ohlquist VIP
Återigen har du skrivit en bra och tankeväckande tanka!
2020-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP