Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH DU TALADE TILL MIG

 

Kärlekens ord

blev mig givna

 

smyckade i rött

lustfylld läkedom

 

orden fjättrade

i röda sidenband

 

och marken skalv

när undret skedde

 

två trasiga själar

helades i varandra




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-09-08 18:21



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Att befria varandra, i och av kärlek; en kraftfull avslutning och väldigt fin.
2020-09-12

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt när det händer.. !
2020-09-10

  Briza media
Mycket fint, hoppfullt och glädjande att läsa! Tack.
2020-09-09

  Cikoria Blå VIP
Vackert som en saga.
Hoppas det är en sannsaga.
2020-09-08

  Judas Ekholm VIP
T.o.m. en sådan butter cyniker som undertecknad får hjärtat att slå magplask av din text. Superb.
2020-09-08

  Rise Little One
En underbar text i kärlekens namn.
2020-09-08

  DavidM VIP
Energin i ömheten, vackert återgivet i din text.
2020-09-08

  ULJO
Kärleken när den är som allra viktigast
2020-09-08

  Feliaxel VIP
Kärlekens helande kraft
2020-09-08

    Lena Staaf VIP
Så hjärtefint! Ibland är det inte så lyckat med två trasiga personer, de riskerar att dra ned varandra. Men här funkade det!
2020-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP