Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fruset hjärta

När ett fruset hjärta tinar upp, smärtans fördämning brister.

Ensamma tårar av borttappat hopp sipprar tröstlöst fram ur djupen.

Den snö som legat blir till en flod då vintertider sakta övergår i vår.

Från öppna sår går själens fors, får tjälen att ge vika.

Ett dunkelt ljus från fjärran strålar, värmer de som vågar tro:

”Att barmark fylls med nya skott.”
”Att det finns hopp om grönska”

Blott minnet av vad som var och blev, det finns kvar i evighet.




Bunden vers av Spexer
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-10 06:35



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Så oerhört starkt, stor applåd ; och vilken passade målning till!
2020-09-16

  Erik Lorentzo
Dikten innehåller både smärta och hopp, tillsammans med ett mycket målande språk som går ned i mig. Mycket vacker.

2020-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Spexer