Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Solstrale… 1998 detalj ur större målning... "Tiden sätter sina spår"


HON VILLE VISA SIG

 

det subtila i ett ögonblick

skönjer rörelsens egen vilja

hon sprider ut sina anletsdrag

 

beslöjas med en hinna pigment

smeker ut det i vida penseldrag

 

blicken vill fånga mig

munnen berätta något

jag lyssnar på tystnaden

 

sparar blyertslinjerna

fyller i med bläckpenna

ger henne svart eyeliner

 

hon har framkallats ur arket

jag har fått inblick i min fantasi

ett möte har uppstått i verkligheten

 

ett möte mellan fiktion och verklighet

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-02 17:31



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Inblick i en skapelseprocess.
2020-10-03

  Roger VIP
Skapandets mirakel - du fångar det så fint - även det ett skapande.
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP