Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… 1998 detalj ur större målning... "Tiden sätter sina spår"


FÖLJ BARA MED SA HON

 

jag hörde det inte först

när hon viskade till mig

 

följ bara med...

se hela mitt jag

 

följ bara med sa hon... 

jag såg hela hennes jag

 

jag följde med henne ut

lyssnade på fågelsången 

tittade på vårtecknen...

 

hon visade mig ljusets mirakler

vinkade till humlorna i gräset...

berättade om himlens färger

 

jag vaknade ur min sömn

kunde inte glömma henne

hon fick följa med in i dagen

 

hon sa...

se inte ned på dig själv

gör inte samma fel som mig

 

du är fantastisk!

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-02 17:29



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Minns-du är värd det bästa !

Tack!
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP