Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


TILLSAMMANS SKA VI FÅ MÅNGA LYCKLIGA ÅR

 

 

smeksamt berör du nu mina sinnen

sluter mina ögon försöker att glömma

i mitt hjärta allt från nuet jag vill gömma

 

det som som hänt från förr i mig ömma 

sådana svåra minnesbilder vill jag tömma

om allt du ger i kyssens vill jag drömma

 

sluter mina ögon på nytt med kraft

du blir min ängel du blir min vän

inte längre ska minnet ta min livssaft

endast dig ska mitt hjärta känna igen

 

jag har övat länge för att uppnå detta

ser nu bara dig när jag blundar min kära

så ivrig att för dig nyheten få berätta

vi kan älska utan att jag minns det dära

 

jag öppnade mina ögon och kunde dig se

all den kärlek och ömhet som du vill ge

jag blundar på nytt fäller en glädjens tår

aldrig ska jag med dig ens få några sår

älskade tillsammans ska vi få många lyckliga år

 

 




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-10-04 18:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärleken och dess magiska inverkan att läka gamla sår!
2020-10-05

    Lena Staaf VIP
Varm och härlig kärleksdikt!
2020-10-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
E va Du fann
V ann rätt stig
A llt jag önskar er
* det som nu ler
* bara mer ger...
***************
2020-10-04

  Monika A Mirsch VIP
Din dikt är den varmaste ömhetsbetygelse - vacker att läsa mjuk att ta till sig!
2020-10-04

  Mr_Solstråle
Många härliga år vi tillsammans jag hoppas vi får
2020-10-04

  AiA Maria den fria
Förunderligt vackert
o smärtsamt

Tack för att du berör!
2020-10-04

  Roger VIP
Vacker kärleksförklaring stilfullt rimmad
2020-10-04

  den nakna poeten
mycket vacker och stark berörande text skriven med i från djupet ut av dina känslor jag känner en del av denna känslorna som jag har skälv upplevt under mitt liv mycket bra skrivet Bravo!!
2020-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP