Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning/ text: Solstrale…


REGNET DANSAR SAMBA MED POETEN

 

ute faller droppar på pukorna

solen skiner och du dansar med

regnet öser ner mer och mer...

värmen stiger och du är så glad

 

ute faller droppar på pukorna

solen belyser dina läppar röda 

regnet öser ned för fullt nu...

värmen stiger när du dansar

 

ute faller droppar på pukorna

solen är i händelsernas centrum

regnet öser som en störtflod...

värmen stiger när du kommer

 

ute dansar dropparna samba...

 




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-10-06 19:09



Bookmark and Share


  M.Eta
Samklang mellan text och fin bild
2020-10-07

  Poeten Salvador VIP
Får fundera på pukorna, de är ett tecken för mig
2020-10-07

    Lena Staaf VIP
En dikt och bild att bli glad av!
2020-10-06

  BenGust VIP
Samba i regn, lika ovanligt som effektfyllt. Snygg teckning.
2020-10-06

  ULJO
Gillar denna. Särskilt titeln.
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP