Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Flämtande andetag i Oktobernatten

Du har din del mot din handled,
resterande vilar mot min hud,
vi delar samma band,
under månensstrålar,
med samma räls mot våra bara fötter.
Vi är trasiga, men jag känner mig mindre sprucken,
när du flämtar tillsammans med mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-10 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann