Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN HANDYMAN - tanka

I naturens rum

lyser skönheten färggrann

snart avklädd naken

kung Bore, en handyman

fixar strax vit vinterdräkt




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-10-27 17:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Fast just nu känns vintern ganska långt borta...men man vet ju aldrig...fin tanka...
2020-11-10

  Cikoria Blå VIP
Rolig, ger bilder. Det tycker jag om!
2020-10-29

  Blomma-Stjärna VIP
snygg och rolig tolkning av höst som går mot vinter, en färggrann skönhet kläs av naken och får nya kläder av vänlig vinterskräddare!
2020-10-28

  Kajan VIP
Rolig liknelse, naturen får nya kläder av skräddaren : )
2020-10-28

  Poeten Salvador VIP
Om det nu blir någon snö i vinter
2020-10-28

  M.Eta
Jättebra tanka!
2020-10-28

    Lena Staaf VIP
Förväntan inför nästa skönhetsfas i naturen!
2020-10-28

  ULJO
Alla årstider har sitt
2020-10-28

  AiA Maria den fria

Tack för vackert natur-rum !
2020-10-27

  Sparvögat VIP
Årstidernas skiftande skönhet...
2020-10-27

  Feliaxel VIP
Årstidernas variation så vackert
2020-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP