Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet att vi kan=) förändra.


Förändring.


Var stark och gå din stig.
Håll inte käften och tig!

Tala din egen sanning.
Vi är jordens bemanning,

som måste ta till handling,
för att det ska ske förvandling,

på vårt runda klot.
Inte agera idiot!

Låt hoppet växa inifrån och ut,
så kan vi skapa ett lyckligt \"slut\".




Fri vers av harmoonia
Läst 559 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-16 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

harmoonia
harmoonia