Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser människan som oftast har lättare att ta till sig allt om o tro på livets elände hellre än att tro på livets goda. Människor säger sig söka o vilja ha garanti för kärlek som varar livet ut. Tillit skapas genom utgivande. Tack!


... ... ... evig kärlek ... ... ...



Maria

Moderslös
”Faderslös”
misshandlad
hotad till livet
önskat mig död
balanserat på linjen
mellan liv o död i intigheten

Insikten om medskaparen jag
i livets alla olika skeden o drama

Kärleken jag förmedlar
delar o helar friheten här

Kärleken jag bär, är o lever
är större än orden på jorden

Kärlekens kraft tillåter sig icke
att begränsas och kräver inget

Kärleken behöver o fruktar intet
skänker allt-alltid-i all tid-i nu

Så får du kärlekens överflöd
serverat på guldbricka

Är du redo att ta emot?

Ingenting du måste göra
tillåt dig bara att vara

Sänd ut din önskan
svara ett tydligt ja

I nu påbörjas din resa
tillbaka till kärleken
DU bär o ÄR












Tacksamhet

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-12 14:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tack för du ger ljus och kärleks inspiration!
2021-02-09

  Kungskobran VIP
Det är bara och tacka och ta emot när kärleken bjuds
2020-11-12

  Öknens Ros VIP
I kärlek fri, i kärlek levande.
2020-11-12

  Sparvögat VIP
Kärleken du är friheten du bär...

2020-11-12

  Bjarne Nordbö
Redo. Väljer jag. Redo att ta emot. Att ge.
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria