Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som jag är

Jag vet att jag är arg
och sårad
och ledsen
och förtryckt
och orättvist behandlad
Jag vet det
min hjärna säger det till mig
ofta

Men vad säger hjärtat?
Lyssna på hjärtat nån gång
Vad säger det?

Det dunkar:
se mig
hör mig
acceptera mig
säg att jag är bra
så som jag är




Fri vers (Fri form) av Vackertass
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-02 23:20



Bookmark and Share


    Johanna Cruickshank
Så fint!<3
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Vackertass