Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Novembernatt

Jag är kär i himlen,
utan paraply i min hand älskar jag när regnet träffar mina kinder.
Min rädsla är att himlen endag ska glömma bort mig.
Det är min största rädsla en novembernatt.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 138 gånger
Publicerad 2020-11-07 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann