Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ovädret

Du vill inte förlora mig säger du,
tänk på det istället för att skära mina ögonlock med rakblad tänker jag spontant.
( Det låter sjukt. Det är mer det att du skriker och skäller svartsjukt samtidigt som du målar dig med kol runt ögonen utan att jag gjort mig förtjänt av det.
Jag älskar inte dig så som du älskar mig.
Jag älskar himlen,
utan paraply i min hand ler jag när regnet piskar mina kinder i stormen.
Min rädsla är att himlen ska lämna mig
och försvinna med alla vackra moln,
lämna mig ensam tillsammans med ovädret, det är min stora rädsla.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 134 gånger
Publicerad 2020-11-07 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann