Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bilden är fotad av mig Lennarth Lindbom aka Mr_Solstråle


untz untz untz untz untz

 

Ett podium 

en DJ 

1000 tals fötter

rör sig rytmiskt 

till basens pumpande rytm 

untz untz untz untz untz 

grön röd blå vit gul laser 

lyser upp den nattsvarta himmlen 

stroboskopets psykadeliska blinkande 

1000 tals fötter 

rör sig rytmiskt 

jorden vibrerar av

basens pumpande rytm 

untz untz untz untz untz 

ett podium 

en DJ 

ikväll är han guden 

alla tillber  

 




Fri vers (Fri form) av Mr_Solstråle
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-10 21:45



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Toppendroppen för
kroppen, blir ju
livets droppe
som gör inte
bara själen på
gott humör utan
även kroppen åt
samma håll för!
<3-ligt tack för den!
Min allra bästa vän!


2020-11-11

  Hon kallar sig poet VIP
Denna var bra...gillade användningen av "untz untz untz untz" - läsaren hör och ser scenerna framför sig...
2020-11-10

  Solstrale VIP
Detta är verkligen något att få uppleva!
En annan värld för den som aldrig mött sunda och nyktra människor på ett dansgolv. För när musiken är själva attraktionen då vinner den och rytmen över allt annat! Så bra skrivet! Och sant, man tillber mot altaret podiet DJ:en...
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle