Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*det här är kärlek gulleplutten, kärlek*



nog trodde jag att mina armar
bara var en raksträcka genom ditt liv
en linje
utan kurvor eller krön

cirkellös
formlös

och att mina näst intill
genomskinliga vener
alltid utgjorde tomma hot
men ändå skrek ut löften
om panisk desperation

nog trodde jag mig vara betydelselös

en jävla raksträcka

utan detaljer
utan mål



(men visst hade jag fel)




Fri vers av Smultris
Läst 794 gånger
Publicerad 2006-07-18 14:06



Bookmark and Share


  K*
ibland är det underbart att ha fel ! bra fångat vännen!
2006-07-20

  Neal
Detta är mycket mer än en raksträcka !
2006-07-19

  Mats L.
Fint skrivet smulan
2006-07-18

  Ola Rydberg
Åh gött
grattis till kärlek
och en bra text
2006-07-18

  Ms Lovecraft
Jäkla tur det! Och grattis till kärlekslyckan!
2006-07-18

    ej medlem längre
jag älskar första
stycket..
i sin helhet,
rycks man med dig
2006-07-18

  Daniel_78 VIP
det är charmigt med gulleplutt
och attidyd med ord som jävla
faktiskt.
my kind of word
2006-07-18

  madinsane
du hade så fel, så fel..
jag lövar ju dig!

eller vadå.. handlar denna inte om mig??? :o ;)
2006-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris