Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt

det är det här

när man strippas 

på känslor 

ner in i själen 

och förstår att allt

hänger på det

allt och inget 

för inget är något

om det inte är

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-07 14:49



Bookmark and Share


  Horace
helt rätt om känslor
som ju endast är kroppens
uppskattning av att vara vid liv

kärlek och själ är synonymer
som allt och inget inte är skilda
är ett tillstånd av livets fundament

2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP