Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmos

Från min arena
ser jag tiden
genom stjärnorna




Fri vers av Margit Grell VIP
Läst 647 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-12-14 23:10



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Ren och storslagen.
2021-01-01

  BenGust VIP
Tänker på att kunna filtrera bort allt
ovidkommande och därigenom få ett
kristallklart synfält.
2020-12-20

  Nils-Robert
Så poetiskt uttryckt om att se världen.
2020-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om att leva med öppna sinnen!
2020-12-16

  Kungskobran VIP
Tidens oändlighet lyser genom din dikt
2020-12-15

    ej medlem längre
Vilket vackert evighetsperspektiv!
2020-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell VIP