Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kött & Bläck

och ordet gavs till syster:

åh fy fan vad jag hatar poeter, pimpinetta marionetter
satan med, det finns inget värre
än smala kinder över ett block

eller när datorskärmen ekar tomt
när vinet druckits ur, sådan jävla klyscha
fy fan, vad jag hatar poeter

eller när regnet blir en metafor
klumpig handstilserotik
fy satan, finns det något värre än poeter ?

dröm om missförstånd mina kära vänner
muppar i mcDonalds-land
för är ni bara poeter,
ser ni det vackra i att kräkas av mättnad

har jag sagt vad jag tycker om författare, drömmande översittare
skålar man med djävulen själv
är man inte bättre än maskinen

eller krampar ur sig låtsasvrål
till kompet av klassisk musik
fy fan vad jag hatar författare

eller ser sitt liv i meningsbyggnad
istället för som det är; en byggnad utan mening
jag tror knappast, det finns något värre än författare

så hamra vidare soldater och arbetare
livet du väver är knappast ditt,
för är ni bara författare,
ljuger ni andras liv

och medan jag, byter lakan och trosor
försvinner ni ut i natten
dessa skribenter, situationister av rang
dessa exploatörer
tömmer sina behållare i min säng
dessa kräldjur
ljuger ner svärtan av natten




Fri vers av Robert W
Läst 1932 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2006-07-18 22:21



Bookmark and Share


    anonyman
det är ju genialiskt att det här är första texten du publicerade.
hur kan du alltid ha varit så bra? hur blev du det? vilka är dina förebilder och inspirationskällor?
om man nu får fråga det.
2014-07-15

  Laijza
den känns, rent spontant, tonårig? Trotsig? Och: -mamma jag vill också vara med att leka! *snyft*
Banta ilskan och komplettera med någtot annat:) Blir ingen balans annars..(och vadfan vet jag om balans)
2006-11-10

  Cinnika
Finns inte ord för detta. Så jävla sant.
All heder!
2006-11-07

    doris
trösterikt bäst ! ..ljuger ni andras liv ...You did it again !
2006-08-01

    Tiny
Garanterat det bästa jag läst hittills på denna sajt. Utan tvekan. Du är ett geni.
2006-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W