Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... Från Söder mot gamlastan i Stockholm...


DUNKELT LJUS

 

poesi

det synligjorda vaskar under ytan

för se det föll till glömskans botten

 

lyrik

hennes röda läppars lustfylldhet dämd

ytan översvämmad av livets breddgrad

 

skald

raset river muren bildar en tsunami av oro

vad bottnen gömde flyter nu mot stranden

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-01-04 14:52



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Intressant om djup och yta; och även jag ger skald-avslutningen en extra guldstjärna!
2021-01-05

  Maria Sundelin VIP
Fint fångat
2021-01-05

  BenGust VIP
det dolda och det förtryckta
kommer på ett eller sätt
upp till ytan vill bli synliggjort
antingen som inslag mellan raderna
eller som ingående komponent
på den vardagliga breddgraden
2021-01-05

  Blomma-Stjärna VIP
suggestivt -
2021-01-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Gamla stan i svagt ljus när Greta tog över fästningen
"Hur vågar ni", sa Greta, och släckte lamporna mellan gammal och nytt, mellan unga och gamla...
det är en kuslig bild av Stockholm och världen syn på övrigt.
2021-01-04

  Sparvögat VIP
Otroligt fint foto!
2021-01-04

  Sparvögat VIP
Tre delar höljda i dunkel...
Intressant, vad lurar under ytan...
2021-01-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Otroligt bra och intressanta rader att utforska!
2021-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra alla tre, men fastnade speciellt för den sista!
2021-01-04

  angela Täubert fd Jansson VIP
Älskar Skald delen, en Tsunami av oro, vad botten gömmer flyter nu mot stranden.
Så känns mitt liv just nu.
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP