Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EN TILLBAKABLICK PÅ LYCKAN


1975

Jag längtar så väldigt mycket hem,
till sommaren nittonhundrasjuttiofem
När vi på kvällarna cyklade till stranden,
och höll varandra i handen
Gled ner i Visjön och doppar,
våra av åtrå heta kroppar
Sedan åter hem till kyss och smek,
DET VAR KÄR-LEK




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-29 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP