Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… bilder mellan 1998 - 2021 välkommen att se dem här!


EGNA VERK

 

 

ommålad i rödgrönt

kromatiskt spektra

penslar jag ut mig

mot ett vitt ark här

 

 

 

 




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-02-01 19:44



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Tack för inbjudan!

<3<3<3

Nu vill jag kolla:)
2021-02-02

  Bodingen VIP
Så trevligt!
2021-02-02

  DominiQueen
Underbara konstnär och vackra själ <3
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP