Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysk renlighet

Från Tysklandet kommer färggranna flaskor
kanske de syns som reklam i veckoblaskor?
Den karl som knappt till affären orkar löpa
och bestämma sig för vilket
tvål och schampo han ska köpa
han slipper en krävande tankerusch
bara han köper en Dubbeldusch

I Tysklandet vet de vad han behöver
mannen som gärna vill ha typ sju år över
för två i ett, det är så himla praktiskt
det är mycket bättre än att leta hårprodukter faktiskt
han är lika upptagen som George Bush
Bättre att köpa en Dubbeldusch!

Har Tysklandet nåt för slagna hjältinnor?
Finns det ett alternativ för trötta kvinnor
som inte har krämer med flera funktioner
eller ett bankkort med tiotvå miljoner
Det är ju diskriminering, usch!
Låt kvinnorna bruka Dubbeldusch!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2021-02-13 16:16



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Sälj denna till bolaget
2021-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP