Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndrömmar

Regn
regn. så all ,
att dropparna blir till
iskristall,
himlen mulen och grå ,som få,
men
ändå,

så sägs det att vi får ,ännu en vår
en vår och vi lever ju av drömmar
till och med, när regnrt strömmarned,




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-11 12:10



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Min dröm är din när regnet faller ner
längtar längtar vill bara ha mer...
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP