Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll om mig

Håll om mig.
Viska nonsensfraser som i stunden betyder allt
och tala om inget
som om det är det viktigaste som någonsin sagt.

Låt mig vara dig nära.
Låt mig ta i dig,
ta på dig och hitta nya ställen för mina fingrar att vara på.
Låt mig vara den enda som finns när dina händer
skapar nya solar  att bada i ljuset från.

Var mig nära,
så nära att andetagen inte får plats emellan oss
och hjärtana måste slå varsitt slag för att inte krocka genom varandras hudar.

Jag ber dig inte att älska mig,
men lev med mig en liten stund




Fri vers av kirsti ylinikka VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-30 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP