Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS SAGA

Tätt intill

i din famn

somnar

trasigheten

kyssar

svalkar

min panna

smakar

tårars sälta

dina händers

ömhet

läker

det onda

din röst

viskar

sagan

om oss

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-06-15 17:41



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
En vacker "kärleksbonad".
2021-06-18

  Rise Little One
Tryggheten i den gemensamma kärleken.
2021-06-16

  Sparvögat VIP
Så vackra och ömma ord till kärlekens helande kraft…
2021-06-16

  Kajan VIP
Innerligt och kärleksfullt om tröst och helhet, jättefint !
2021-06-16

    Lena Staaf VIP
Kärlekens läkande förmåga. Vackert gestaltat!
2021-06-16

  Öknens Ros VIP
Kärleksfulla ord av ömhet.
2021-06-16

  ULJO
En vacker kärlekssaga
2021-06-16

  Niliboy
Ja kärleken är sannerligen en saga!
2021-06-15

  Susen VIP
Kärleksvarma rader som värmer i hjärtat att få läsa
2021-06-15

  Feliaxel VIP
Fantastiska rader
2021-06-15

  Boel Lindell
Så fint. Den sanna kärleken.
2021-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP