Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PARIA

Paria

Hör du bjällrorna ringa?

Paria

Alla börjar att springa

Paria

Isolerade spillra

Paria

Man har fällor att gillra

 

LARZ GUSTAFSSON 25/6 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-06-25 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP