Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GLESNANDE LED

En efter en

Inget annat att vänta

En efter en

som får kila runt hörnet

Becksvarta stråk

i min soliga glänta

Bland rosorna

finner vi även törnet

 

LARZ GUSTAFSSON 4/7 2021

 

Via Ulf Lundells bok "Vardagar 4" påminns jag om Ola Magnells bortgång i februari 2020. 

Och nu senast Peps.

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2021-07-04 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP