Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Patrik Strandqvist


VÄNNER SOM DÖTT

Varje dag går min tanke

till vänner som dött

till de tankar och impulser

som de vännerna fött

all den inspiration de

förmedlade då

när vår himmel inte var

särskilt oskyldigt blå

 

Varje dag går min tanke

till de som gått bort

De jag delat musik med

de som var av min sort

De har gjort så starka intryck

de har satt så djupa spår

Därför rullas samma filmer

fast det gått så många år

 

 

LARZ GUSTAFSSON 13/7 2021

 

Ingen nämnd, ingen glömd.

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2021-07-13 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP