Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDRIK

Länge levde jag
ordfattig

släppte ut mig
ur buren

flög som fågel
i frihet

mot himmel
och helvete

kärlek
och hat

brändes
av hettan

frös
av kylan

orden
som kom

när jag
blev ordrik

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-07-15 17:54



Bookmark and Share


  Susen VIP
Ordrikt skildrar du när insikterna från det dolda kommer fram i ljuset
2021-07-16

  Öknens Ros VIP
Det har sina sidor att bli rik på ord.
2021-07-16

  Cikoria Blå VIP
Här är orden bra brukade om just ord.
2021-07-16

  Niliboy
Knapp å precis är inte heller så tokigt!
2021-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP