Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DRÖMMEN TOG MIG VIDARE

Drömmen tog mig vidare dag efter dag

ända tills det tog STOPP!

Drömmen tog mig vidare dag för dag

på vingar av punk och pop

Men jag flög för nära Ljuset en dag

Vingarna smälte då

Jag kom  ned på jorden

och mötte Guds lag

Slut på svävandet i det blå

 

 

Drömmen var ett luftslott, ett slags illusion

i vilken jag sökte tröst

Men det fanns en tomhet inuti mig

Ett tomrum skrek i mitt bröst

När jag mötte Jesus blev tomrummet fyllt

och jag ville bara ha mer

Detta är mer än en samfundsskylt

Detta är LIVET Han ger!

 

LARZ GUSTAFSSON 6/8 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-08-06 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP