Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tondöv

Det finns de som lyssnar
Dricker kaffe
Överröstar dig med sina problem


De gör sig tondöva

Till din röst




Prosa av JARNSAXA VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-09 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA VIP