Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evolutionen

Bland häggkronors grenverk
mognade vi likt hösten
och spände våra vingar,
flög som flyttfåglar
i ett slutgiltigt försök
att återupphäva tyngdlagen.




Fri vers av Sanne
Läst 691 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-26 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanne