Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SUBBAN OCH HENNES KUVADE MAN

Han sitter som en kuvad butler

och småler lite grann

Sitter med kärringar på gården

Subbans kuvade man

Ett våp bland de manhaftiga

Får vara med och se på

Dansar när man drar i snörena

Nedtrampad som få

 

LARZ GUSTAFSSON 10/8 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2021-08-10 17:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tack.
De här äcklen finns på riktigt.
2021-08-10

  Bengt H VIP
Intressant bildskapande.
2021-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP