Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GOTFRED APPEL

Här finns inga massor

som man kan elda på

Kanske hade gamle

Gotfred Appel rätt ändå

Alla de som gäspat

sig igenom 1 maj

mutade och bortskämda

med mössorna på svaj

saknar gnistan som kan

åstadkomma präriebrand

Reformismen segrar kanske

i vårt långa land

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/8 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2021-08-11 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP