Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till de ostämda orden



Livet är ett gränsfall.

Det du skriver om på
Den ena sidan och blir
Hyllad med rosor för

Kan du säkert bli hängd
för

På den andra sidan om
Verkligheten

Frågan blir då om du
Fortsätter trots allt. ..

Ifall det då skulle
behövas?

Och står upp för ord

Någon offrat sitt liv för
Före oss alla andra. ..


Den som lever får
kanske se och läsa

Från någon okänds
brännande ord. ..

Och de självmedvetna
Ginko-biloba träden

På båda sidor om Ingen
-mans land och taggtråd

Susar så aningslöst för det


Även vid Hiroshima bara
800 meter från nedslags-
platsen

Ett riktigt överlevnads
-träd ifrån forntiden

in till en kärn-strålande
tidsepok.









Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-13 17:12



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Samma folk - två länder, borde vara ett. Det med demokrati.
2021-08-15

  Kungskobran VIP
Vem är man om det verkligen gäller?
2021-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP