Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till en gammal vän från 1980.


MIN GAMLE VÄN

Nu blir det höst

min gamle vän

Det sägs på stan

att du är sjuk

Och denna hösten

verkar bli

allt annat än just mjuk

 

LARZ GUSTAFSSON 19/8 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 331 gånger
Publicerad 2021-08-19 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP