Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KOM, BIANCA!

Kom, Bianca och sjung med mig

En duett som Shane och Maire

Kom, för att kameran älskar dig

Kom, tjusig som du är

Sjung vackert för vänskapen

mellan Sveriges och Irlands folk

Kom, Bianca, kom sjung, min vän

Och sången blir vår tolk

 

 

Låt det ljuda från Skansens scen

i stilla sommarnatt

Ända ned till de seglare

som seglar på Kattegatt

Via etern hörs ljudvågor

till båda kusterna

Kom, Bianca, så strör vi glitter

över alla dusterna!

 

 

Själasåren ska helas nu

i denna blomstertid

Kom, Bianca till Skaparen

för Han vill ge dig frid

Himlen redo att krama dig

och ge dig ett nytt hem

Spröda, vackra, kom ge dig hän

Vi repar i dag klockan fem

 

 

LARZ GUSTAFSSON 19/8 2021

 

https://www.youtube.com/watch?v=dwX2ftzmXuc

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2021-08-19 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP