Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLMÄNNINGEN SVENSKA SKÖKAN

Alla är så välkomna

till allmänningen

Detta är ju alls inte

häxbränningen

Så brett mellan målstolparna

är det hos oss

utom när det gäller folk

som bråkar och slåss

och som insisterar på 

att Bibeln är sann

eller att Gud skapat oss

till kvinna och man

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/8 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2021-08-29 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP