Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INOM- OCH UTOMBORDS

Sommaren gör

ett återbesök

Kanske ett sista

tappert försök

Vädret är bättre

än underbart

Måndagen blev en

lysande start

 

Proppmätt, belåten

sitter jag här

Yttersta vänstern

Folk vet vem jag är

Kampens decennier

målar porträtt

Ansikten som jag

ofta har sett

 

 

Utbrytargrupper

Arbetarkamp

Väckelsetoner

Folks taktfasta tramp

Detta och mer

denna soliga dag

Nya visioner

och nytt nappatag

 

LARZ GUSTAFSSON 30/8 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-08-30 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP