Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DROTTNINGGATAN - EN KÄRLEKSFÖRKLARING

Här händer inget

Här händer allt

Vill passa på nu

innan det blir kallt

Här är allt möjligt

och ibland ingenting

Här är jag hemma

när allt kommer omkring

 

 

Här trippar skönhet

Här lufsar smuts

Här kommer skäggen

som aldrig får nån puts

Staden har mångfald

men är ändå konform

Drottningsgatans dragningskraft

är alltid enorm

 

 

Sitter du med mig

en liten stund?

Jag har en säker plats

på korsets grund

Bandspelarn maler

Alltid samma kassett

Men Drottninggatan

känns i alla fall rätt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/8 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-08-30 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP