Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättvisan



Jorden kan du göra om
det är tid för det nu
var inte stilla
det är bara frågan - hur?

Hur vill du leva
vad är rätt?
Det finns hopp
om ett bättre sätt

Sparsamt och varsamt
inte bara du skall bli mätt
varsin bit av kakan
det är allas rätt




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-14 15:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
väldigt viktiga rader.
2021-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP