Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

******* REDEEM *******

 

 

himlastorm krackelerar

glas håller sorgbundens sprickor

spelar svärtans sekvenser

speglar saknadsvägar

trasiga fragment

avvägar

smärta 

 

kampen, stridsyxors sönderfall

 

oglömd svärta

förtappad 

 grå

 

bikt

 

 

aska

 

 

 

Brinn!

 

 

 

 

 

 

Tack!

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-09-07 16:23



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Den här texten känns oerhört fragmentarisk samtidigt som den hålls ihop av svärtan som löper som en starkt brinnande låga genom raderna!

En spännande komposition!
2021-09-09

  Öknens Ros VIP
Ödesmättat.
2021-09-08

    ej medlem längre
Vassa kanter i denna

Man vill hitta en helande väg framåt, bakåt
2021-09-07

  Sparvögat VIP
Ja det låter som vår jords tårar…
2021-09-07

  ULJO
Låter som vår sönderfallande jord
2021-09-07
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria