Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÅNET KLINGAR OHÖRT

Hånet klingar ohört

om än oerhört

Det har inte nått mig

Det har inte stört

Trist för den som hånat

Underbart för mig

Jag vill slippa fånar

Nu är allt OK

 

LARZ GUSTAFSSON 4/10 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2021-10-04 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP