Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BARNET OCH FRONTERNA

Jag minns när fronterna

formerat sig

hur uppmarscher ägde rum 

och duktiga som

provocerade mig

dock ej kunde få mig stum

Jag minns två självbelåtna

leenden

en iskall skugga av förakt

Jag minns de präktigas

beteenden

när de utövade sin makt

 

LARZ GUSTAFSSON 4/10 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-10-04 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP