Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET FINNS MÄNNISKOR SOM JAG VILL KASTA UT

Det finns människor

som jag vill kasta ut

De som själva inte ser

när det är slut

Men min önskan

tas det ingen hänsyn till

för det handlar alltid

om vad andra vill

 

Det finns människor

som jag vill porta här

som försätter mig i

en mental misär

Jag är rädd om min

mentala hygien

Därför vill jag att de

lämnar denna scen

 

 

Jag ska bara vara

gästvänlig och le

när de sitter vid vårt bort

och sörplar té

Men mitt kroppsspråk

hintar missnöje ibland

Och en gnista tänder lätt

en präriebrand

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/10 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-10-05 20:04



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En gnista tänder lätt en präriebrand. Så talande bilder du ger. Fint om frustration.
2021-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP