Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅ LANDAR JAG

Så landar jag i veckans

mest mytomspunna dag

Och den det mesta kretsar kring

är jag och bara jag

Nu ska jag dricka kaffe

och sen ska jag gå ut

En mycket märklig långfilm

som en dag ska ta slut

 

LARZ GUSTAFSSON 7/10 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-10-07 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP